Doriți să creșteți vânzările? Măriți viteza de încărcarea a site-ului dumneavoastră!

Poate viteza site-ului să aibă impact atât de mare asupra vânzărilor dumneavoastră?

Răspunsul este, cu siguranță, da. Google și alte motoare de căutare penalizează site-urile care se încarcă încet, dar, mai important, este că la fel fac și utilizatorii. Ei încetează să mai viziteze site-ul și nu mai cumpără.

Veți pierde din vânzări și traffic, dacă site-ul dumneavoastră se încarcă încet.

Din fericire, acest aspect nu este atât de greu de îmbunătățit. Există o mulțime de instrumente, sfaturi și trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă ajuta site-ul să se încarce mai repede și să-și îmbunătățească traficul și clasamentul în motoarele de căutare.

Instrumente pentru încărcarea mai rapidă a site-ului

Tools to load faster your site

Caching – Stocarea in cache

Adăugarea cache-ului la aplicațiile dumneavoastră este o modalitate fantastică de a mări viteza acestora. Clienții noștri beneficiază de serviciile noastre de stocare in cache pentru a-și încărca rapid paginile web cu datele astfel salvate.

Serverele noastre de producție sunt optimizate pentru a încărca datele din memorie cu un acces minim la hard diskurile serverelor. Ca rezultat, paginile sunt foarte bine clasate în funcție de viteză, în toate instrumentele de testare a vitezei, disponibile pentru paginile web.

Livrarea conținutului analizat în cache

Pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și a îmbunătăți și mai mult viteza site-ului web, toate activele web sunt stocate în cache.

Un server aparținănd BMBC, și anume CDN, a fost setat în acest scop.