Social Media Graphics

Descărcați pdf



Serviciile noastre de management pentru rețele sociale sunt gândite pentru a crește prezența brand-ului tău în mediul online. Ajutăm brand-ul tău să stabilească încredere în rândul clienților și să construiască relații stabile cu aceștia. Beneficiile folosirii serviciului de management pentru rețele sociale sunt recunoașterea crescută, trafic pe website și inițierea interesului pentru produsele tale.

În plus, aceste beneficii includ influența asupra Google rankings, promoții blog, managementul reputației și servicii atât pentru clienții actuali cât și pentru cei potențiali.

Servicii grafică

Fotografia de copertă a paginii · Banere · Postări · Grafică pentru evenimente online · Reclame

Păstrează identitatea companiei pe toate platformele de socializare prin coperte de pagină unice (coperte pentru Facebook, YouTube etc.) și postări pentru rețele sociale (layout pentru Instagram, Insta stories, repere etc.).

Social 1



Social 2

Creare de conținut

Cercetare · Descriere postare · Hashtag-uri · Link-uri

Conținutul și strategia de conținut sunt dezvoltate pe baza nevoilor tale și ale clienților tăi și a tipului de afacere. Pune la dispoziție conținut conform așteptărilor audienței tale. Îmbunătățește-ți postările cu idei pentru un grup țintă și hashtag-uri bine selectate.



Promoții

Creare reclame · Grafică · Management reclame · Rapoarte

Evidențiază afacerea prin promoții customizate pe Facebook și Instagram. Crește vânzările, câștigă expunere, obține clienți noi sau primește mai multe like-uri cu ajutorul campaniilor promoționale. Obține informații adiționale despre cine sunt vizitatorii tăi online.

Social 3



Social 2

Management-ul contului

Cu frecvență prestabilită

Crează calendare social media care să te ajute în creșterea vânzărilor afacerii tale, precum și în retenția clienților și expunere. Astfel vei avea o imagine completă despre cum like-urile primite, reach-ul și impresiile fluctuează, totul doar prin tool-uri de raportare complete.